Busch dimmer: altijd in het juiste licht

Heerlijk een avondje thuis op de bank. Mooie muziek, prettig gezelschap en een goed glas wijn: alle ingrediënten lijken aanwezig voor een sfeervolle avond. Jammer dat u de felle verlichting niet op deze ontspannen sfeer kan afstemmen. Met een elegante dimmer van Busch-Jaeger schept u dankzij een zachte verlaging van het licht een intieme sfeer in een handomdraai. Geniet van de vrijheid om uw verlichting aan te passen op elke stemming en gelegenheid. Zelfs vanuit uw luie stoel.
Dimmer Led Busch Jaeger

Sfeervolle én duurzame verlichting: led it be

Ledlampen zijn de duurzame vervangers van de ouderwetse sfeervolle gloeilampen. Ze verbruiken slechts een vijfde van de energie die conventionele lampen gebruiken. Het loont dus zeker om uw conventionele verlichting te vervangen voor ledverlichting. Maar dit moet natuurlijk niet ten koste gaan van de sfeer in uw huis.

Tot op heden was het niet mogelijk om ledlampen optimaal te dimmen. Daarom ontwikkelde Busch-Jaeger in samenwerking met Philips een serie hoogwaardige led dimmers die naadloos aansluiten op deze energiezuinige verlichting. Deze voorzien in eenzelfde sfeerbeleving als conventionele gloeilampen met dimmers.

Tip: uw gloeilampen vervangen door ledlampen zorgt al snel voor een stroombesparing van 80%. Wilt u toch de warme kleur van een gloeilamp evenaren? Kies dan voor een lamp met een lichtsterkte van 2700 kelvin.

Led-dimmer-Busch-Jaeger

Dimmen vanuit de luie stoel

Tijdens het tv kijken opstaan om het licht te dimmen is dankzij de Busch-Dimmer met afstandsbediening verleden tijd. Geniet van extra comfort door de controle over uw verlichting volledig in de hand te hebben, zelfs vanuit uw luie stoel. En het blijft niet slechts bij verlichting: de intelligente afstandsbediening van de Busch Dimmer bedient bijvoorbeeld ook de stereo-installatie of jaloezieën. Het scheelt u weer een paar keer opstaan per dag. Beschikbaar als infrarood of radio gestuurde afstandsbediening voor uw led dimmer. Vraag uw ontzorgexpert naar de (combinatie) mogelijkheden in uw woning.

sfeervolle-dimbare-ledverlichting

Installatie zonder hak- en breekwerk

Eenvoudige bediening van uw (led) verlichting is binnen handbereik. Zelfs bij een conventionele lichtschakelaar is het mogelijk een dimmer te installeren zonder bouwkundige aanpassingen. Busch-Jaeger voorziet in diverse varianten om u een prettige bediening te bieden. Ook als u meerdere schakelaars voor dezelfde lichtbron wenst (of wilt behouden) is dat mogelijk. Uw ontzorgexpert weet precies welke mogelijkheden beschikbaar zijn en helpt u een oplossing naar wens te vinden en realiseren. En dat zonder hak- en breekwerk.

Led-dimmer-Busch

Op elk spotje past een dimmertje

Heeft u al led verlichting in huis maar wenst u naar eigen inzicht de lichtsterkte en sfeer te bepalen? Geen probleem. De led dimmers van Busch zijn op een groot aantal soorten conventionele en led verlichting toepasbaar. Of het nu gaat om (led) verlichting van Philips, Osram, Toshiba of Megaman, of het soort sokkel: op elk spotje past een dimmertje. Uw ontzorgexpert weet u haarfijn te vertellen welke dimmers bij uw verlichting passen. Ook voorzien zij u graag van advies over het soort bediening dat bij uw wensen en stijl past.

 

Wilt u meer weten over dimbare verlichting?

De installateurs van Ontzorgexperts zijn thuis in het comfortabel en veilig maken van woningen. Een Ontzorgexpert bij u in de buurt helpt u graag verder. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw woning van meer comfort en luxe te voorzien? Neem dan een kijkje in onze digitale demowoning.

Deel dit artikel

Helaas

Het ziet er naar uit dat we deze verouderde browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden

Deze browser wordt helaas niet ondersteund.

Het ziet er naar uit dat we deze oude browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden