Busch-Jaeger digitale radio via wandcontactdoos

Overal optimaal ontspannen met een draadloze radio in uw woning? De digitale radio via contactdoos van Busch-Jaeger maakt dit mogelijk. Met een geïntegreerde antenne kunt u tot acht verschillende radiozenders opslaan.
Busch-Jaeger radio contactdoos

Geen strubbeling meer met kabels. De digitale radio en wandcontactdoos in één is een efficiënte oplossing. Bij stroomuitval blijven de instellingen opgeslagen. Naast de radiozenders heeft u de beschikking over de tijdsweergave en een wekker-slaapfunctie.

Het moderne en elegante bedieningselement is eenvoudig te bedienen voor iedereen. De radio kan handmatig of automatisch met licht- of bewegingsschakelaars ingeschakeld en uitgeschakeld worden. Busch-Jaeger biedt diverse uitbreidingsmogelijkheden. Met de Busch-iDock kunt u gemakkelijk uw Iphone of Ipod aansluiten zodat u altijd luistert naar uw eigen gewenste muziek luistert. Dit product is verkrijgbaar in verschillende varianten.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie ontvangen over digitale radio via een wandcontactdoos? Dan kunt u aanvullende informatie op papier ontvangen. Vraag een gratis informatiepakket aan via de oranje knop ‘Voeg toe aan informatiepakket‘. Of stel uw vraag direct aan een Ontzorgexpert.

Deel dit artikel

Helaas

Het ziet er naar uit dat we deze verouderde browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden

Deze browser wordt helaas niet ondersteund.

Het ziet er naar uit dat we deze oude browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden