Busch-Jaeger servicewandcontactdoos

Heeft u vaak moeite met stevig vastzittende stekkers in een stopcontact? Busch-Jaeger biedt een handig product waarmee u iedere stekker in een handomdraai verwijderd. De Busch-servicewandcontactdozen.
Busch-Jaeger wandcontactdoos

Deze wandcontactdozen zijn voorzien van een vin. Wanneer u op de vin drukt kan de stekker door middel van een draairing soepel en gemakkelijk worden verwijderd. Een uitermate functioneel product voor ouderen of mensen met een lichamelijke beperking. Daarnaast biedt het u extra veiligheid. Wanneer u vochtige handen heeft kunt u de stekker gemakkelijker verwijderen zonder de stekker of wandcontactdoos aan te raken.

Busch-Jaeger biedt naast de servicewandcontactdozen een uitgebreid aanbod aan wandcontactdozen die de veiligheid en comfort in uw woning bevorderen. Het gevoerde assortiment bestaat onder andere uit:

  • USB-contactdozen.
  • Wandcontactdozen met controlelampje.
  • Wandcontactdozen met klapdeksel.
  • Wandcontactdozen met tekstveld.

 

Informatie en advies

Wilt u meer weten over de beschikbare servicewandcontactdozen? Vraag een gratis informatiepakket aan. Heeft u liever advies op maat? Maak dan een afspraak voor een adviesgesprek met een Ontzorgexpert bij u in de regio.

Deel dit artikel

Helaas

Het ziet er naar uit dat we deze verouderde browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden

Deze browser wordt helaas niet ondersteund.

Het ziet er naar uit dat we deze oude browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden