Busch-Jaeger stroboscoop lichtsignaal

Een stroboscoop lichtsignaal wordt steeds vaker gebruikt bij particuliere woningen. Stroboscopen geven met een hoge frequentie korte lichtflitsen.
Busch-Jaeger stroboscoop

In combinatie met een bewegingsschakelaar is dit een effectief middel om inbrekers te verjagen. Dit wordt geplaatst aan de buitenzijde van de woning. De spatwaterdichte behuizing is slagvast en perfect geschikt voor buitenmontage.

Het stroboscoop lichtsignaal voor opbouwmontage heeft een ingebouwde flitsbuis, via welke heldere, van verre zichtbare lichtflitsen worden afgegeven. Voor toepassingen waarbij het lichtsignaal vanaf een grote afstand zichtbaar moet zijn, bijvoorbeeld bij de overschrijding van de pH-waarde in waterzuiveringsinstallatie, waarschuwt het stroboscoop-lichtsignaal met een helder flitsvermogen. Dit apparaat is ook geschikt voor de signalering van storingsmeldingen.

Advies op maat?

Wilt u meer informatie en advies op maat? Vraag een gratis informatiepakket aan via de oranje knop ‘Voeg toe aan informatiepakket‘. Of schakel een Ontzorgexpert in bij uw in de regio die u meer vertelt over de installatie van een stroboscoop lichtsignaal.

Deel dit artikel

Helaas

Het ziet er naar uit dat we deze verouderde browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden

Deze browser wordt helaas niet ondersteund.

Het ziet er naar uit dat we deze oude browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden