Busch-Jaeger tijdschakelaars

De Busch-Timer tijdschakelproducten zorgen ervoor dat dagelijkse routinetaken u uit handen worden genomen. Denk hierbij aan het dimmen van het licht en het sluiten van rolluiken en jaloezie├źn.
Busch-Jaeger tijdschakelaar

Busch-Jaeger maakt onderscheid in de producten:

  • Busch-Timer voor verlichtingssturing.
  • Busch-Timer voor rolluik- en jaloeziebesturing.
  • Busch-countdowntimer.

 

Met de Busch-Timer voor verlichtingssturing kunt u zorgen voor passend licht op ieder gewenst moment van de dag. In combinatie met een dimmersokkel regelt u lichtsterkte. Als u in de ochtend aangenaam wilt wakker worden met gedimd licht is dit gemakkelijk in te stellen. Daarentegen heeft u in de avond wellicht meer licht nodig wanneer u bijvoorbeeld een boek leest. Met De Busch-Timer voor rolluik- en jaloeziebesturing bepaalt u op welk tijdstip de rolluiken en jaloezie├źn automatisch worden gesloten. Met de tijdschakelklokken kunt u op de minuut precies schakelen. Zo kunt u de schakelmomenten programmeren en volautomatisch doen verlopen. Of instellen volgens een countdownprincipe (vergelijkbaar met een kookwekker).

Meer weten over tijdschakelaars?

Vraag een gratis informatiepakket aan voor meer informatie, of stel uw vraag direct aan een Ontzorgexpert. Zij beantwoorden al uw vragen tijdens een gratis adviesgesprek.

Deel dit artikel

Helaas

Het ziet er naar uit dat we deze verouderde browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden

Deze browser wordt helaas niet ondersteund.

Het ziet er naar uit dat we deze oude browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden