Busch-Jaeger USB-laadoplossingen

Etenstijd. Drukte. Uw mobiele telefoon is bijna leeg, geen tijd om te zoeken. Maar na het eten wilt u écht dat belletje nog plegen. Busch-Jaeger biedt diverse USB-laadoplossingen voor moderne apparaten met een (micro-)USB aansluiting.
Busch-Jaeger USB oplossingen

Eenvoudig uw mobiele telefoon, camera en andere apparatuur met batterijvoeding aansluiten. Busch-Jaeger biedt verschillende oplossingen:

  • USB-contactdoos met randaarde.
  • USB-laadstationsokkel.
  • USB-netvoedingssokkel.

 

De USB-contactdoos met randaarde is een contactdoos met een geïntegreerde USB-aansluiting. Ideaal wanneer u elektrische apparatuur zoals een koffiezetapparaat of broodroosters wilt combineren met het opladen van uw mobiele telefoon of camera. De USB-laadstationsokkel is zeer comfortabel met een geïntegreerde laadkabel. Ideaal wanneer u uw telefoonkabel niet bij de hand heeft. Uw telefoon en Ipad tegelijkertijd opladen? De USB-netvoedingssokkel is de oplossing. Met twee USB-aansluitingen kunt u meerdere apparaten gelijktijdig opladen.

Ontzorgexperts

Meer informatie over deze functionele USB-laadoplossingen? Een Ontzorgexpert helpt u graag verder. Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek of vraag een gratis informatiepakket aan.

Deel dit artikel

Helaas

Het ziet er naar uit dat we deze verouderde browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden

Deze browser wordt helaas niet ondersteund.

Het ziet er naar uit dat we deze oude browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden