Comfortabele inloopdouche binnen een dag

Heeft u een ligbad in huis maar is deze onpraktisch of zelfs onveilig in het dagelijks gebruik? Naarmate uw ouder wordt is het in- en uitstappen een steeds lastigere opgave. U loopt zelfs het risico uit te glijden of te struikelen over de badrand. Met Kinemagic van Kinedo vervangt u binnen één dag uw onpraktische bad door een comfortabele inloopdouche.
Kinemagic douchecabine

Het bad is de plaats in de badkamer waar de meeste ongelukken gebeuren. De ondergrond kan soms spekglad zijn van het water en daarnaast voorkomt de hoge badrand een gemakkelijke en veilige in- en uitstap. De Kinemagic-serie biedt daar een handige oplossing voor: een comfortabele en veilige inloopdouche die in één dag gebruiksklaar kan worden geïnstalleerd.

Nieuwe inloopdouche zonder verbouwing

Badkamer renovaties kunnen erg kostbaar en tijdrovend zijn. Om nog maar niet te spreken over het ongemak van de verbouwing. Bent u nog tevreden over uw badkamer maar heeft u liever een inloopdouche in plaats van een bad? En ziet u op tegen een verbouwing? Dan is een nieuwe ruime Kinemagic douchecabine de ideale oplossing voor u. De installatie vindt plaats zonder dat uw wand- en vloertegels verwijderd worden of uw badkamerinrichting aangepast wordt. Door de eenvoudige montage is uw nieuwe comfortabele douche binnen één dag instap klaar.

Kinemagic inloopdouche binnen een dag

Modern en onderhoudsvrij

De Kinemagic is in verschillende varianten verkrijgbaar en volledig naar wens in te richten: zo kiest u bijvoorbeeld uit transparant- of decorglas en een douche met schuifdeur of walk-in. De douchewanden zijn uitgevoerd in onderhoudsvriendelijk veiligheidsglas en geven uw badkamer een verzorgde en moderne uitstraling. Bovendien wordt de Kinemagic gemonteerd zonder siliconenkit. Zo zijn de naden waterdicht en onzichtbaar en heeft u geen last van verkleuring van of schimmelvorming in uw voegen.

Dankzij een groot aanbod in diverse afmetingen is de Kinemagic toepasbaar in elke badkamer. De Kinemagic cabine is bovendien te plaatsen in zowel hoeken als nissen. Heeft u specifieke wensen? Overleg deze met uw Ontzorgexpert voor een douche ervaring op maat.

Veilig douchen

Kinemagic is speciaal ontworpen door de uitvinder van Sanibroyeur voor een optimale veiligheid tijdens het douchen. Dankzij de antislip vloer en lage instap is de kans op een valincident minimaal. En wanneer u kiest voor de luxe Serenite uitvoering zijn er zelfs twee ondersteuningsbeugels en opklapbaar zitje toegevoegd voor extra steun. Zo geniet u op veilige wijze van een comfortabele douche. Er is maximaal aandacht besteedt aan valpreventie door middel van:

  • Een lage instap van 3 centimeter (laagste in de markt).
  • Een anti-slipvloer voor meer grip.
  • Ondersteuningsbeugels voor extra stabiliteit.
  • Een optioneel opklapbaar zitje voor extra comfort.

 

 

Wilt u meer weten over de het ombouwen van uw bad?

De installateurs van Ontzorgexperts zijn thuis in het comfortabel en veilig maken van woningen. Een Ontzorgexpert bij u in de buurt helpt u graag verder. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw woning van meer comfort en luxe te voorzien? Neem dan een kijkje in onze digitale demowoning.

Deel dit artikel


Andere thema's


Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

loading

Bedankt voor uw aanmelding. U ontvangt een bevestigingsmail.

Ah-oh

Er ging iets fout


Helaas

Het ziet er naar uit dat we deze verouderde browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden

Deze browser wordt helaas niet ondersteund.

Het ziet er naar uit dat we deze oude browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden