Creëer uw eigen thuisspa met GROHE F-digital Deluxe

Een huis dat aan al uw wensen voldoet, maakt dat u zo lang als mogelijk prettig en comfortabel thuis woont. Een badkamer speelt niet alleen een rol in uw dagelijkse verzorging, maar zorgt ook voor de broodnodige ontspanning. GROHE introduceert een uniek concept waarmee u uw douche verandert in een persoonlijke spa. Douchen én ontspannen op het hoogste niveau.

De Grohe F-Digital Deluxe is een multifunctionele douche. De douche bestaat uit één of twee hoofddouches, een handdouche en zijdouches. De ultra luxe GROHE F-digital Deluxe is uitgerust met een aantal innovatieve functies: een muziekinstallatie, lichtinstallatie en stoommodule.

Ontspannende muziek

De muziek start met een druk op het bedieningspaneel. Door middel van een Bluetooth verbinding kunt u de playlist of het album selecteren uit uw ITunes-bibliotheek en met de speciale GROHE App past u het volume naar wens aan.

 

Ideale sfeerverlichting

Gebruik gekleurd licht om de sfeer van uw douche te veranderen. Met een Apple iPod Touch 4G kunt u LED-verlichting eenvoudig aan- en uitzetten. De kleur en intensiteit van het licht past u aan op uw stemming en behoeften. Kies voor een oppeppende douchebeurt een kleur uit het gele en rode spectrum. Wilt u juist tot rust komen dan zijn tinten uit het blauwe kleurspectrum de ideale keuze.

 

Zachte stoomsensatie

Stoom heeft een positief effect op het gehele lichaam: bij 100% luchtvochtigheid ontspannen uw spieren, wordt uw huid gereinigd en voelt u zich kalm worden. De stoommodule is van grote toegevoegde waarde bij deze luxe douche en handig aan te sturen via uw IPod.

 

TIP:

De F-digital Deluxe applicatie verandert uw smartphone of tablet in een handig systeem om uw meest optimale douche in te stellen. U kunt verschillende combinaties van muziek, licht en stoom selecteren.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van GROHE F-digital Deluxe voor uw huis?
De installateurs van Ontzorgexperts zijn thuis in het comfortabel en veilig maken van woningen. Een Ontzorgexpert bij u in de buurt helpt u graag verder. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw woning van meer comfort en luxe te voorzien? Neem dan een kijkje in onze digitale demowoning.

 

 

Deel dit artikel


Andere thema's


Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

loading

Bedankt voor uw aanmelding. U ontvangt een bevestigingsmail.

Ah-oh

Er ging iets fout


Helaas

Het ziet er naar uit dat we deze verouderde browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden

Deze browser wordt helaas niet ondersteund.

Het ziet er naar uit dat we deze oude browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden