De nieuwe Advantix-sifon; efficiënt en onderhoudsvriendelijk

Viega staat bekend om de veilige en onderhoudsarme Viega Advantix-programma afvoeroplossingen. Nu komt Viega met een nieuwe gepatenteerde sifon die nog lager weggewerkt is, reukloos is en erg onderhoudsvriendelijk. Deze toepassing is bij uitstek geschikt voor inloopdouches, en een musthave voor moderne badkamers.

De nieuwe Advantix-sifon

Inloopdouches worden steeds populairder en daarmee worden de hiervoor geboden oplossingen ook steeds uitgebreider. Zo ook voor de afvoertechniek. Viega introduceert een nieuwe sifon die naast een zeer vlakke afwerking tal van andere voordelen biedt. Deze nieuwe sifon kan door de geringe inbouwhoogte nog beter worden gemonteerd en is beschikbaar in verschillende uitvoeringen die perfect passen bij de wensen van uw inloopdouche. Zo profiteert u van een zeer efficiënte afvoeroplossing en een moderne uitstraling van uw douche en ruimtebesparing.

Naast de zeer vlakke montage werkt de nieuwe Advantix-sifon storingsvrij door de vernieuwde sifontechniek waardoor uw badkamer effectief wordt beschermd tegen stank. De sifon zorgt er namelijk voor dat rioollucht uw badkamer niet kan betreden. Het resultaat is een stankvrije badkamer. Door de geringe inbouwhoogte en het smalle design is de Advantix-sifon tevens eenvoudig te reinigen.

Nieuwe Advantix-sifon

Viega Advantix-programma afvoeroplossingen

Met het uitgebreide aanbod afvoeroplossingen bewijst Viega hoe veelzijdig afvoertechniek kan zijn. Naast de uitstekende functionaliteit en mogelijkheden beschikken de afvoeroplossingen over een hoogwaardig design en zijn geschikt voor alle wensen binnen de badkamer. Een korte impressie van de Advantix-programma afvoeroplossingen:

Visign-roosters en hoekafvoeren: traditionele afvoeroplossingen met een rooster of een hoekafvoer. Viega biedt verschillende vormen van roestvast stalen afvoeren. Vierkante roosters zijn uitermate geschikt voor badkamers met strakke rechte lijnen. Ronde roosters zijn vormgegeven in glas of staal en een ideale oplossing voor bijvoorbeeld een douche met mozaïektegels. Wilt u liever uw afvoer verwerken in de hoek van uw douche? Maak dan een keuze tussen een halfronde of een klassieke driehoek afvoeroplossing.

Rooster en Hoekafvoer

Advantix Vario: de eerste inkortbare afvoer die op de millimeter nauwkeurig kan worden ingekort en geïnstalleerd. De Advantix Vario van Viega heeft een strak design, is erg smal en laat het water over de volledige breedte van de douche wegstromen. Er zijn verschillende aantrekkelijke kleurvarianten beschikbaar die allen een geringe inbouwhoogte hebben. Hierdoor wordt de afvoer strak in de vloer gemonteerd. Dit biedt naast een mooie, moderne look ook extra veiligheid binnen uw woonkamer. De veilige inbouw zorgt er namelijk voor dat u minder kans heeft om de struikelen tijdens het douchen.

Advantix Vario

Advantix Vario-wandafvoer: de wandafvoer van Advantix Vario kan worden gemonteerd in en massieve muur, lichte bouwwand of voorwand. Deze wandafvoer geeft een extra moderne dimensie aan een inloopdouche waarbij het water over de volledige breedte van de douche wegstroomt. De wandafvoer kan ik verschillende kleuren en afmetingen worden geleverd.

Advantix Wandafvoer

Ontzorgexperts helpt u graag verder

Wilt u meer weten over afvoeroplossingen en de mogelijkheden voor uw badkamer? Vraag dan om gratis en vrijblijvend advies bij een Ontzorgexpert bij u in de buurt. Zij zijn gespecialiseerd in het veilig en comfortabel maken van een woning en zijn op de hoogte van de nieuwste producten en technieken. Benieuwd naar meer inspiratie? Neem dan een kijkje in onze digitale demowoning.

Deel dit artikel

Helaas

Het ziet er naar uit dat we deze verouderde browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden

Deze browser wordt helaas niet ondersteund.

Het ziet er naar uit dat we deze oude browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden