Demowoning Aceve maakt comfortabel thuis wonen bereikbaar

Zo lang mogelijk op comfortabele wijze thuis blijven wonen, wie wil dat nu niet? Alle Ontzorgexperts in Nederland hebben de kennis in huis om dit mogelijk te maken. Maar hoe zorgt u dat u de juiste keuzes maakt, als u gaat investeren in uw woning? Zeker als u nu nog kerngezond bent. Aceve Totaalinstallateurs uit Capelle aan den IJssel heeft hier een uitstekende oplossing voor bedacht.

Comfortabele demowoning

Aceve Totaalinstalleteurs is gespecialiseerd in duurzame oplossingen en streeft er als Ontzorgexpert naar om comfortabel wonen bereikbaar te maken voor ouderen en mindervaliden. “Mijn vader kreeg een beroerte”, vertelt Denise Peek, directeur van Aceve. “Ik zag hoeveel praktische zorg en steun hij nodig had om nog een comfortabel leven te leiden. Rond die tijd kwam de kans voorbij Ontzorgexpert te worden. Ik voelde een oprechte verantwoordelijkheid om mensen te helpen zo comfortabel en lang mogelijk thuis te blijven wonen. We zijn dan ook meteen ingestapt.” Salesmanager Charlie Steegers vult aan: “Samen met partners bouwden we onze showroom
 om tot adviescentrum, compleet met demowoning. Klanten kunnen hier het positieve effect van ‘comforttechniek’ zien én ondervinden. Met enkele eenvoudige aanpassingen kunnen ouderen al snel volledig zorgeloos en veilig wonen.”

Aceve

Samenwerking

Een adviescentrum met demowoning ondersteunt klanten uiteraard in het maken van een beslissing. Maar wat doen Ontzorgexperts nog meer om u optimaal te ontzorgen? Charlie legt uit: “Als installatiebedrijf weten we veel van techniek, maar hebben we niet alle knowhow in huis op gebied van ouderenzorg. Daarom sluiten we partnerships met allerlei verwante aanbieders. Zo zijn we op het gebied van woningaanpassingen samenwerkingen aangegaan
 met een aannemer, een domoticaspecialist en een interieurbedrijf. Ook werken we samen met diverse zorgspecialisten, zoals ergotherapeuten. Samen kunnen we een totaalpakket aanbieden en onze klanten écht ontzorgen.”

Als Ontzorgexpert helpen we u om langer thuis te blijven wonen. De keuzemogelijkheden zijn enorm en hoeven geen afbreuk te doen aan de uitstraling van uw woning. Zo zijn er steunbeugels en in hoogte verstelbare toiletten die niet misstaan in designbadkamers. En automatische verlichting en videoterminals voor toegangsbewaking geeft in iedere levensfase een veilig gevoel.

Neem contact op met Aceve voor meer informatie over hun demohuis. Is Capelle aan den IJssel te ver weg? Neem een kijkje in ons digitale demohuis of neem contact op met een Ontzorgexpert bij u in de buurt.

Deel dit artikel

Helaas

Het ziet er naar uit dat we deze verouderde browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden

Deze browser wordt helaas niet ondersteund.

Het ziet er naar uit dat we deze oude browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden