Drie vragen over: een badkamer voor alle leeftijden

Eén van de basisregels voor het ontwerp van een badkamer is dat deze gedurende lange tijd voor iedereen – jong of oud, groot of klein – comfortabel, gebruiksvriendelijk en veilig moet zijn. Ontzorgexperts werken bovendien graag met merken die aandacht besteden aan design, zodat de badkamer ook na vele jaren zijn waarde behoudt. Wij geven antwoord op drie vragen over een badkamer voor alle leeftijdsklassen en levensfasen.

1. Wat is de ideale hoogte voor het toilet?

Viega_toilet

Volwassenen – en dan met name senioren – kunnen eenvoudiger opstaan wanneer de toiletpot hoger hangt. Voor kinderen is een wat lager hangend toilet fijner. Viega biedt een wc-element dat dit probleem verhelpt: de zithoogte van dit wc-element kan individueel in hoogte worden versteld. Met één druk op de knop kunt u het wc-keramiek maximaal acht centimeter naar boven of beneden verplaatsen.

2. Hoe kan ik mijn bad slim vullen?

Viega_multiplex-trio

Ook voor het bad zijn er producten op de markt die het leven van de consument aanzienlijk vereenvoudigen. Wat te denken van een elektronisch gestuurd badarmatuur, waarmee u met één druk op de knop uw bad kunt vullen met de gewenste temperatuur en vulhoogte. U hoeft het bad dus niet steeds in de gaten te houden tijdens het vullen. Met de Multiplex Trio E-serie van Viega kunt u bovendien drie voorkeuren in het geheugen vastleggen en weer oproepen.

3. Hoe maak ik mijn douche fraai en veilig tegelijk?

Viega_Advantix-douchegoot

Voor iedereen is een inloopdouche synoniem voor meer comfort. De douche wordt extra fraai wanneer de afvoer naadloos opgaat in het geheel. De slanke Advantix Vario afvoer van Viega is daar een goed voorbeeld van. In combinatie met slipvaste tegels creëert u hiermee een inloopdouche die voor altijd comfort zal bieden.

Wilt u meer weten?

In dit artikel verwijzen we naar enkele producten van Viega. Dit merk heeft reeds vele designprijzen gewonnen, zoals het iF-designlabel en het felbegeerde Red Dot kwaliteitstempel. Uiteraard voeren wij nog meer kwaliteitsmerken. Bekijk de rondleiding door de digitale demowoning of neem contact op met een Ontzorgexpert bij u in de buurt.

Deel dit artikel

Helaas

Het ziet er naar uit dat we deze verouderde browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden

Deze browser wordt helaas niet ondersteund.

Het ziet er naar uit dat we deze oude browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden