Evohome: veiligheid en comfort binnen handbereik

Volledige controle over het comfort, de veiligheid en de beveiliging van uw huis? Met Evohome is het binnen handbereik, waar u ook bent en wanneer u het wilt. Met één overzichtelijke app, of een handig bedieningspaneel, bedient u de temperatuur in iedere kamer en bent u verzekerd van een veilige woning. Het slimme draadloze beveiligingssysteem past zich automatisch aan aan uw leven. Bent u iets eerder of later thuis? Dan zet u op afstand alvast even de verwarming aan.

Evohome Beveiliging is een slim, draadloos beveiliging en veiligheidssysteem. Hiermee kunt u op elk gewenst moment uw huis bekijken en bedienen. U ontvangt direct meldingen op uw smartphone wanneer rook of koolmonoxide wordt gedetecteerd, de temperatuur verandert of er een deur wordt geopend. Van CO- en rookmelders, naar deurcontacten, diervriendelijke bewegingsmelders en camera’s voor snapshots. Met tot wel 32 systeemcomponenten biedt Evohome Beveiliging voor al uw wensen een passende oplossing.

 

Comfort met de handige zoneregeling

Met het Evohome verwarmingssysteem komt u altijd in een warm huis thuis. Stel uw eigen verwarmingsschema samen en maak onderscheid in de verschillende ruimtes in uw huis. Door middel van sensoren is de ideale temperatuur gedurende de dag in de woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer en het kantoor altijd afzonderlijk te regelen. Het zoneregelingsysteem is ook toepasbaar met vloerverwarming waardoor een complete beheersing van de huisverwarming mogelijk is. Het bedieningspaneel en de Total Connect Comfort-app zijn zeer eenvoudig te bedienen en bieden optimaal wooncomfort, ook als u net iets eerder of later thuiskomt dan normaal. En het scheelt ook nog eens in stookkosten.

 

Huisbeveiliging op afstand

Evohome Beveiliging houdt een oogje voor u in het zeil. Wordt er een ruit ingeslagen, gaat er een deur open of wordt er aanwezigheid gesignaleerd? Het systeem detecteert onder andere glasbreuk, warmte en beweging. Een hoogwaardige Honeywell-camera neemt snapshots en stuurt deze naar uw smartphone. Zo weet u precies wat er thuis aan de hand is.

 

Veiligheid

Naast beveiliging geeft Evohome u ook een gevoel van veiligheid. Zo gaat u met een gerust hart naar bed met de wetenschap dat rook- en koolmonoxidedetectors u en uw dierbaren veilig houden. Ook overdag wordt er gewaakt over de woning: wanneer een sensor wordt geactiveerd, krijgt u onmiddellijk een waarschuwing per e-mail of sms. Zo kunt u hier direct actie op ondernemen.

Eenvoudig installeren en uitbreiden

Het systeem is volledig draadloos en dus snel en makkelijk zonder hak en breekwerk te installeren. Ook het toevoegen van aanvullende accessoires is zeer eenvoudig. Er kunnen 32 componenten aan het systeem worden toegevoegd, waardoor het systeem mee kan groeien met veranderende woonwensen. Voorbeelden zijn een koolmonoxidedetector of een draadloze sensor die een alarm activeert als iemand de voordeur of een raam in de slaapkamer forceert. Zo beslist u zelf welke beveiligingsopties gewenst zijn.

 

Wilt u volledige controle over uw huis?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Evohome voor uw huis? De installateurs van Ontzorgexperts zijn thuis in het comfortabel en veilig maken van woningen. Een Ontzorgexpert bij u in de buurt helpt u graag verder. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw woning van meer comfort en luxe te voorzien? Neem dan een kijkje in onze digitale demowoning.

Deel dit artikel


Andere thema's


Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

loading

Bedankt voor uw aanmelding. U ontvangt een bevestigingsmail.

Ah-oh

Er ging iets fout


Helaas

Het ziet er naar uit dat we deze verouderde browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden

Deze browser wordt helaas niet ondersteund.

Het ziet er naar uit dat we deze oude browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden