GasNed-leden lovend over Ontzorgexperts

Ontzorgexperts is een initiatief van GasNed, de coöperatieve back-office voor ruim 240 installatiebedrijven in Nederland. Een deel van die bedrijven was op vrijdag 16 januari 2015 aanwezig in Nieuwegein voor een presentatie van het concept.

Presentatie

Tijdens de presentatie werd de commercial vertoond, en er werd uiteen gezet hoe de installatiebedrijven ondersteund kunnen worden. Zo kunnen zij gebruik maken van informatiepakketten voor consumenten, die onder andere via deze website te bestellen zijn. Ook is beurs- en promotiemateriaal beschikbaar, om ook in de directe omgeving van het bedrijf presentaties te verzorgen. Alles is er hierbij op gericht om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Drempel verlagen

“Met dit concept verwacht ik klanten in mijn omgeving goed te kunnen bedienen”, aldus een van de GasNed-leden. “Als installatiebedrijf kom je veel bij mensen thuis en hoor je veel, maar ze zien ons toch vaak als ‘de partij voor de verwarming of badkamer’. Terwijl wij al enorm veel kennis hebben van producten gericht op comfortabel wonen. Als Ontzorgexpert verlagen we de drempel en beschikken we over goede informatiematerialen. Als kleiner installatiebedrijf ontwikkel je zoiets niet zelf. Terwijl goede communicatie hard nodig is om het vertrouwen van klanten te winnen.”

Verdieping en verbreding van kennis

Installatiebedrijven die zich Ontzorgexpert willen noemen, dienen wel eerst aanvullende cursussen en trainingen te volgen. Deze zijn gericht op verdieping en verbreding van de kennis rondom alle beschikbare producten, in relatie tot de behoeften die moderne 55-plussers hebben. Op deze manier verzekeren wij de doelgroep van betrouwbaar en kundig advies. Diverse bedrijven hebben dit traject reeds afgerond, vele bedrijven zijn momenteel bezig zich te kwalificeren.

Op deze pagina kunt u opzoeken welke bedrijven bij u in de buurt zich al Ontzorgexpert mogen noemen.

Deel dit artikel


Andere thema's


Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

loading

Bedankt voor uw aanmelding. U ontvangt een bevestigingsmail.

Ah-oh

Er ging iets fout


Helaas

Het ziet er naar uit dat we deze verouderde browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden

Deze browser wordt helaas niet ondersteund.

Het ziet er naar uit dat we deze oude browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden