Gira eNet houdt thuiszorg op afstand

Domotica is eigenlijk heel interessant voor senioren. Toch is het als installatiebedrijf lastig om oudere klanten te overtuigen. Gira heeft zich verdiept in de uitdagingen en ontwikkelde vervolgens Gira eNet. Is dit hét product om uw klant te overtuigen van huisautomatisering?

Gira-eNet-

Te duur, angst voor techniek, onzinnig en opzien tegen hak- en breekwerk zijn veelgehoorde motieven om domotica buiten de deur te houden, aldus Theodoor Driessen, directeur- eigenaar van Comfortabel wonen Twello. “De jongere generaties zien absoluut de meerwaarde in van huisautomatisering. Bij nieuwbouw begin je als installatiebedrijf heel gemakkelijk over aanpassingen, maar bij ouderen in combinatie met bestaande bouw is het een stuk lastiger.” Toch liggen er volop kansen voor de installateur, zo stelt Theodoor. “Zelfsluitende zonnewering, centrale regeling van temperatuur en verlichting, dwaaldetectie, elektrisch bedienbare gordijnen en een meldsysteem speciaal ontwikkeld voor mantelzorger(s); dankzij Gira eNet kan thuiszorg langer op afstand worden gehouden.”

Wat is Gira eNet?

Gira eNet is het nieuwe bidirectionele draadloze systeem voor slimme koppeling en aansturing van elektronische huistechniek. Verlichting, jaloezieën en rolluiken kunnen heel eenvoudig tot scènes worden gecombineerd en met verschillende bedieningsapparaten worden aangestuurd. In combinatie met de Gira eNet-server zelfs ook onderweg.

Installeren, programmeren en upgrades

Met het oog op levensloopbestendig wonen, is domotica dus allesbehalve onzinnig. Dat het duur is en veel gedoe geeft is ook niet waar, concludeert Frank Rothuis, Projectmanager Zorg & Utiliteit bij Gira. “Met Gira eNet is huisautomatisering ook met een gemiddeld budget haalbaar. Er komt geen hamer aan te pas, alle draadloze producten zijn probleemloos te installeren en te verwijderen. Door middel van eenvoudige upgrades blijven de Gira producten bovendien eindeloos up-to-date. Naast levensloopbestendig worden woningen dus ook toekomstbestendig.”

Het Gira gevoel

De producten van Gira zijn een vertaling van wat de markt vraagt. Frank: “Gira levert installateurs en hun eindgebruikersoplossingen. Onze systemen sluiten op elkaar aan en zijn logisch opgebouwd. Wij hebben een Nederlandstalige helpdesk en buitendienst, brengen projectbezoeken en stellen graag demo-materiaal beschikbaar. Wij nodigen actieve Gira installateurs uit voor workshops en een trip naar de fabriek. Zo krijgen zij het juiste gevoel bij Gira en onze producten.” Theodoor heeft hoge verwachtingen van Gira eNet. “Gira staat voor innovatie, design, toekomstgericht denken en meegroeien. Gira eNet is daar weer een uitgesproken voorbeeld van.”

De 5 beste verkoopargumenten

  • Meerdere bedieningsmogelijkheden
  • Gira eNet helpt stroom te besparen
  • Flexibele installatie
  • Het systeem is eenvoudig uit te breiden
  • Snelle configuratie
Deel dit artikel

Helaas

Het ziet er naar uit dat we deze verouderde browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden

Deze browser wordt helaas niet ondersteund.

Het ziet er naar uit dat we deze oude browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden