Gira LED-verlichte wandcontactdoos

Moeite met het vinden van de lichtknop of het stopcontact wanneer het donker is? De Gira LED-verlichte wandcontactdoos biedt de oplossing. De randaarde van deze wandcontactdozen zijn voorzien van LED-oriëntatieverlichting.
Gira LED wandcontactdoos

De lichtbundel aan de onderzijde van de wandcontactdoos leidt u de weg, zonder dat dit hinderlijk is. U heeft als het ware functioneel licht en sfeerverlichting in één. Stel de lichtkleuren eenvoudig zelf in en kies tussen wit, blauw, rood, groen of oranje.

Deze speciale wandcontactdozen zijn voorzien van schemeringssensoren. Dat wil zeggen dat de verlichting automatisch wordt ingeschakeld bij invallende schemering, en automatisch wordt uitgeschakeld bij voldoende licht binnen een kamer. De LED maakt rechtstreeks contact met de sokkel en is daarom gemakkelijk toe te passen bij reeds geïnstalleerde Gira wandcontactdozen.

Wilt u meer weten?

Vraag gratis een informatiepakket aan via de oranje knop ‘Voeg toe aan informatiepakket‘, of maak een afspraak met een Ontzorgexpert en laat u verder helpen.

Deel dit artikel

Helaas

Het ziet er naar uit dat we deze verouderde browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden

Deze browser wordt helaas niet ondersteund.

Het ziet er naar uit dat we deze oude browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden