Gira rook- en warmtemelder

Voor optimale veiligheid zijn rook- en warmtemelders onmisbaar. Uit onderzoek is gebleken dat de overlevingskans bij brand met 400% toeneemt wanneer u werkende rookmelders in huis heeft. Gira biedt een 2-in-1 oplossing. De Gira Dual/VdS rookmelder is een gecombineerde rook- en warmtemelder.
Gira rook- en warmtemelder

Dit product past twee verschillende detectiemethoden toe. Enerzijds werkt het volgens het principe van optisch strooilicht: een processor analyseert de in de lucht zwevende deeltjes in de ruimte. Daarnaast wordt er warmte geregistreerd door middel van een thermodifferentiaalsensor. Zo herkent de Gira Dual/VdS woningbranden in een vroeg stadium. Het apparaat gaat piepen waardoor u snel in de gaten heeft dat er iets mis is. De Gira rook- en warmtemelders zijn in alle ruimtes binnen uw woning te monteren. Voorkom ongelukken en zorg dat u met een veilig gevoel kunt gaan slapen.

Gratis advies op maat

Meer weten over rook- en warmtemelders? Vraag een gratis informatiepakket aan door het product toe te voegen aan het informatiepakket via de oranje knop. Of ontvang advies op maat van een Ontzorgexpert bij u in de buurt.

Deel dit artikel

Helaas

Het ziet er naar uit dat we deze verouderde browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden

Deze browser wordt helaas niet ondersteund.

Het ziet er naar uit dat we deze oude browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden