Gira sleutelloze toegang

Laat u vaak uw sleutels slingeren? Of vindt u het over het algemeen niet fijn om een sleutelbos overal mee naartoe te nemen? Dan zijn de Gira sleuttelloze toegangen de juiste optie voor u. Het openen van een deur is nooit zo gemakkelijk geweest.
Gira Fingerprint

Toegang met een cijfercombinatie, vingerafdruk, of op afstand met een transponder. Binnen de Gira deurcommunicatiesystemen zijn de Gira Keyless producen geïntroduceerd. In navolging van steutelloze toegang in de autobranche zijn nu ook voor- en achterdeuren gemakkelijk te openen en sluiten zonder dat daar een sleutel aan te pas komt. Maak kennis met de Codeklavier, Fingerprint en de Transponder.

Codeklavier

Uw voordeur openen met een persoonlijke cijfercombinatie. Met de Codeklavier kunnen tot maximaal 255 codes worden beheerd die uit maximaal 32 tekens bestaan. Door gebruik van het juiste materiaal is de Codeklavier niet gevoelig voor slijtage. Zo kunnen ongewenste gasten niet achterhalen wat de meest gebruikte cijfers zijn. De Codeklavier is voorzien van LED-verlichting voor in het donker en een bevestigingszoemer die aangeeft of de juiste code wordt ingevoerd of niet.

Fingerprint

Een van de meest betrouwbare methodes voor sleutelloze toegang is met een vingerafdruk. Gira Fingerprint werkt met een unieke vingerafdruksensor waarmee de structuren van de onderste huidlagen worden geanalyseerd. Dit voor een zo accuraat mogelijke werking zonder kans op manipulatie. De vingerafdrukken worden continu geanalyseerd en bijgewerkt wanneer vingers groeien bij kinderen of veranderen bij ouderen.

Transponder

De technologie van de Transponder werkt volgens hetzelfde principe als de sleutels die al jaren de standaard zijn binnen de autobranche. Uw voordeur opent door middel van een signaal van de Transponder. Zodra de Transponder gedetecteerd wordt in een straal van 1,5 meter dan gaat de voordeur automatisch open. Snel en eenvoudig zoals het openen van een auto.

Ontzorgexperts

Bent u benieuwd naar de installatie en de kosten van de Gira deurcommunicatiesystemen? Een Ontzorgexpert bij u in de buurt helpt u graag verder. Maak een afspraak voor vrijblijvend adviesgesprek. Naast de moderne Gira deurcommunicatiesystemen zijn er in en rondom het huis meerdere hulpmiddelen die het wooncomfort verbeteren. Neem gerust een kijkje in de digitale demowoning van Ontzorgexperts en laat u inspireren. Heeft u liever het aanbod op papier? Vraag dan een gratis informatiepakket aan.

Deel dit artikel

Helaas

Het ziet er naar uit dat we deze verouderde browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden

Deze browser wordt helaas niet ondersteund.

Het ziet er naar uit dat we deze oude browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden