GROHE douche-wc

Een aangenaam en hygiënisch toiletbezoek? De GROHE douche-wc’s zorgen voor een comfortabel en verfrissend toiletgebruik. Douche-wc’s, ook wel toilet met sproeier genoemd, bieden vele voordelen voor zowel het mannelijk als vrouwelijk geslacht.
GROHE Douche WC

De sproeiarm en de warme lucht droger zijn perfect gepositioneerd voor de gebruiker en direct geïntegreerd in het keramiek. Het gebruik van de douche-wc is in te stellen tot het kleinste detail en zo aan te passen aan de verschillende voorkeuren per gebruiker. Zo stel u eenvoudig gebruikersprofielen in met betrekking tot de straalsterkte en watertemperatuur. Door middel van automatische identificatie bij het gaan zitten wordt het persoonlijke programma gestart.

De douche-wc is handmatig in te stellen via een LED-verlichte display of via een afstandsbediening. Niet geheel onbelangrijk is de besparing van toiletrollen. Zo draagt u een steentje bij aan een beter milieu en bespaart u op uw maandelijkse kosten. De geïntegreerde geurafzuiging, ontkalkingsprogramma en de speciale glazuurlaag zorgen voor een optimale hygiëne van uw toilet.

Meer weten?

Meer weten over de uitgebreide mogelijkheden van douche-wc’s? Vraag het aan een Ontzorgexpert. Of vraag direct een gratis informatiepakket aan via de oranje knop ‘Voeg toe aan informatiepakket‘.

Deel dit artikel

Helaas

Het ziet er naar uit dat we deze verouderde browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden

Deze browser wordt helaas niet ondersteund.

Het ziet er naar uit dat we deze oude browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden