GROHE infrarood kraan

Kranen worden regelmatig aangeraakt en zijn daardoor een ideale plek voor bacteriën om zich te nestelen. Wie echte luxe en hygiëne wil ervaren in de badkamer kiest voor GROHE infrarood kranen.
GROHE infrarood kraan

Dit zijn kranen die eenvoudig te bedienen zijn via infraroodsensoren. Wanneer u uw handen voor de sensoren houdt, gaat het water stromen. Doordat u de kraan niet hoeft aan te raken zijn deze eenvoudig te bedienen wanneer uw handen vies of nat zijn. Deze infrarood kranen bieden u niet alleen het ultieme gebruiksgemak, u voorkomt ook dat u water verspilt met de automatische stopfunctie.

De watertoevoer in de infrarood kranen worden automatische gereinigd dankzij de automatische spoeling van 1, 5 of 10 munten. Dit gebeurt om de 24 of 72 uur. Het stromend water wordt in werking gezet met een 230V voeding of een 6V batterij. Een energiezuinig alternatief is de Powerbox van GROHE, waarmee zelf energie opgewekt wordt uit het stromende water.

Gratis informatiepakket

GROHE biedt infrarood kranen die geschikt zijn voor bad en douche. Wilt u graag meer informatie over infrarood kranen? Vraag gratis een informatiepakket aan via de oranje knop ‘Voeg toe aan informatiepakket‘. Of maak een afspraak met een Ontzorgexpert bij u in de buurt.

Deel dit artikel

Helaas

Het ziet er naar uit dat we deze verouderde browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden

Deze browser wordt helaas niet ondersteund.

Het ziet er naar uit dat we deze oude browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden