GROHE onderbouwthermostaat

Wilt u water met een vaste temperatuur uit de kraan laten komen, zodat u uw vingers niet verbrand maar wel kan genieten van comfortabel warm water? Met de GROHE Grohtherm Micro kunt u de maximale watertemperatuur beperken en heeft u binnen 3 seconden heerlijk warm water.
GROHE kleine thermostaat

De kleine thermostaat van GROHE is een kleine maar efficiƫnte thermostaat die onder de wastafel gemonteerd wordt. De maximale watertemperatuur wordt beperkt voor efficiƫnte bescherming voor kinderen, ouderen en mensen met een beperkte mobiliteit. Niet voor niets dat de Grohtherm micro veelvuldig wordt toegepast in de zorgsector, horecagelegenheden, scholen, tankstations, winkels en meer.

De Grohtherm Micro heeft een doorstroming van 5 tot 23 liter per minuut. De tempratuur is bovendien naar eigen wens in te stellen tussen de 15 en 43 graden Celsius, waardoor verbranding eenvoudig wordt voorkomen. Ook kunt u met behulp van een sleutel de thermostaat thermisch desinfecteren om gezond water te garanderen. Een groot voordeel hierbij is dat u daarna de temperatuur niet opnieuw hoeft in te stellen.

Thermische desinfectie

Vanwege de kleine afmetingen en gunstige plaatsing besparen microthermostaten van GROHE besparen ruimte in bijvoorbeeld de badkamer en het toilet. De kleine thermostaat van GROHE kan eenvoudig gecombineerd worden met vrijwel alle soorten kranen. De GROHE StarLight en GROHE TurboStat realiseert een onderhoudsarme chroomlaag en een supersnelle temperatuurregeling, waardoor het stromend water binnen no-time op de juiste temperatuur is.

Benieuwd naar de specificaties en advies op maat voor uw woning? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek met een Ontzorgexpert bij u in de regio. Zij helpen u graag verder.

Een comfortabele en veilige badkamer

Voor ouderen en mensen met een fysieke beperking staat wooncomfort en veiligheid voorop. Door de juiste hulpmiddelen en aanpassingen wordt een levensloopbestendige woning gerealiseerd waar ouderen nog jaren zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.

Een belangrijke ruimte in een woning is de badkamer. Een ruimte waar regelmatig ongelukken gebeuren. Met de juiste aanpassingen wordt de veiligheid en comfort gewaarborgd. Benieuwd naar de mogelijkheden voor de badkamer? Vraag dan een gratis informatiepakket aan en ontvang het aanbod op papier of laat u inspireren tijdens een rondleiding in de demowoning.

Deel dit artikel

Helaas

Het ziet er naar uit dat we deze verouderde browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden

Deze browser wordt helaas niet ondersteund.

Het ziet er naar uit dat we deze oude browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden