GROHE Rainshower SmartControl

Eenvoudige bediening, 100% controle, en ultiem genot komen samen met de Rainshower SmartControl van GROHE. Deze hypermoderne regendouche geeft u een heerlijke douche-ervaring en stelt u in aan de hand van uw persoonlijke voorkeuren. Ontdek de mogelijkheden.
SmartControl-Regendouche

Voor velen is het een vast begin van de dag, voor anderen een fijne afsluiting van de avond; een ontspannen douche en een heerlijk moment voor uzelf. Nederlanders kiezen steeds vaker voor een regendouche in plaats van normale, traditionele douchekoppen. Het gevoel dat u onder een warme regenbui staat geeft een extra fijne dimensie aan het douchen en meer luxe aan uw badkamer. Alsof u zich in uw persoonlijke spa bevindt.

GROHE is al jaren een begrip in douchesystemen en beschikken als winnaar van verschillende design-awards nu met de Rainshower SmartControl over zeer stijlvolle, maar bovenal functionele regendouches. De functionele voordelen van de GROHE Rainshower SmartControl zijn:

  • Keuze uit diverse stralen
  • Het water altijd op de gewenste temperatuur
  • Shampoo en douchegel altijd binnen handbereik
  • Waterbesparing door ingebouwde begrenzer
  • De kraan wordt niet te heet met de CoolTouch

 

Keuze uit verschillende stralen

De extra grote douchekop zorgt voor een zeer aangename douche-ervaring. Doordat de douchekop breder is dan een normale, traditionele douchekop past uw hele lichaam onder de waterstraal. Met slechts één druk op de knop stelt u de ideale straal in. Deze variëren van hardere combinatiestralen tot meer ontspannen zachtere stralen. Ontdek u eigen favoriete straal. Op de onderstaande afbeelding ziet u de eenvoud van het instellen van de juiste straal.

StraalGROHERainshower

 

Het water altijd op de gewenste temperatuur

De moderne techniek van de GROHE Rainshower zorgt ervoor dat het water binnen een fractie van een seconde op de juiste temperatuur is. Uw douche moet natuurlijk niet te koud of te heet zijn wanneer u de cabine instapt. Met de GROHE regendouche stelt u eenvoudig uw eigen gewenste temperatuur in.

 

Shampoo en douchegel altijd binnen handbereik

De brede en diepe oppervlakte boven de bedieningsknoppen geeft u genoeg ruimte om uw shampoo en douchegeld op kwijt te kunnen. Zo bespaart u ruimte in uw douchecabine en zijn onhandige rekjes overbodig. Zo heeft u uw shampoo en douchegel altijd dichtbij de hand.

RainshowerSmartControl1

 

Waterbesparing door ingebouwde begrenzer

Met de waterbesparende GROHE EcoJoy draagt u ook een steentje bij aan het milieu. Dit zorgt er namelijk voor dat u niet overmatig water verbruikt zonder in te leveren aan comfort. Niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee. Door middel van een ingebouwde begrenzer bespaart u tot wel 40% op het watergebruik tijdens het douchen.

 

De kraan wordt niet te heet met de CoolTouch

U kent het wel: de douche lekker heet gezet en per ongeluk de kraan vastpakken met verbrande handen tot gevolg. De CoolTouch van GROHE zorgt ervoor dat de kraan nooit te heet wordt om vast te pakken. Hoe heet u het water ook zet, de kraan blijft altijd op een aangename temperatuur. Ook wel zo veilig als de kinderen en kleinkinderen op bezoek zijn.

 

 

Heeft u interesse in een GROHE Rainshower?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de GROHE Rainshower binnen uw badkamer Een Ontzorgexpert bij u in de buurt helpt u graag verder. Zij zijn gespecialiseerd in het creëren van meer comfort en luxe aan een woning. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden binnen de badkamer en andere ruimtes van uw woning? Neem dan een kijkje in onze digitale demowoning.

Deel dit artikel

Helaas

Het ziet er naar uit dat we deze verouderde browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden

Deze browser wordt helaas niet ondersteund.

Het ziet er naar uit dat we deze oude browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden