GROHE thermostaatkraan

Comfortabel gebruik maken van douche en/of bad begint met water dat altijd de juiste temperatuur heeft. GROHE biedt een serie perfecte oplossingen. Grotherm thermostaatkranen zorgen voor een constante watertemperatuur, nu nog veiliger en efficiënter.
GROHE thermostaatkraan

Door middel van een eenvoudige draaiknop stelt u de gewenste temperatuur in. De watertoevoer stopt automatisch wanneer de koudwatertoevoer onderbroken wordt. De GROHE thermostaatkranen beschikken over de CoolTouch-technologie. Een kindvriendelijke oplossing waarmee u bent beschermd tegen verbranding door de kraanbehuizing. Daarnaast zijn Grotherm thermostaatkranen voorzien van een veilgiheidsblokkering bij 38 graden Celsius.

Assortiment

GROHE biedt een uitgebreid assortiment aan elegant ontworpen wastafelkranen, thermostaatkranen en douche- en badkameraccessoires. Deze badkamerkranen zijn toepasbaar voor zowel het bad als de douchecabine. Uw Ontzorgexpert vertelt u graag meer over de mogelijkheden. Voor meer informatie op papier vraagt u een gratis informatiepakket aan via de oranje knop ‘Voeg toe aan informatiepakket‘.

Deel dit artikel

Helaas

Het ziet er naar uit dat we deze verouderde browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden

Deze browser wordt helaas niet ondersteund.

Het ziet er naar uit dat we deze oude browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden