Handicare toiletbeugels

Het toilet en de badkamer zijn ruimtes waar veel ongelukken gebeuren onder ouderen. Voor extra ondersteuning en veiligheid zijn er daarom uitklapbare toiletbeugels van Handicare. Hiermee beperkt u het risico dat u valt, en zorgt u dat u eenvoudig kunt gaan zitten en weer opstaan.
Handicare toiletbeugel

De toiletbeugels van Handicare bieden u extra veilgiheid en comfort bij pijnlijke gewrichten, chronische ontstekingen zoals Reuma of Atrose. Of wanneer u minder mobiel bent geworden en zo lang mogelijk zelfstandig gebruik wilt maken van het toilet.

Bij het plaatsen van toiletbeugels is het belangrijk om rekening te houden aan welke kant u de meeste ondersteuning nodig heeft. Het is uiteraard ook mogelijk om aan beide kanten toiletbeugels te plaatsten zodat uw lichaam symmetrisch en dus gelijkmatig wordt belast. Voor extra comfort worden toiletrolhouders aan de beugels bevestigd. Zo kunt u eenvoudig met één hand het toiletpapier afscheuren.

Toiletbeugels van Handicare zijn er in verschillende varianten. Naast de standaard witte beugels heeft u o.a. de mogelijkheid voor de kleur antraciet, wat perfect in de moderne badkamers past. Het voordeel van een contrasterende kleur is dat als u een visuele beperking heeft, de toiletbeugels beter zichtbaar zijn.

Advies en informatie op maat

Wilt u graag advies op maat? Schakel dan de hulp in van een Ontzorgexpert bij u in de regio. Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Meer weten over comfort en veiligheid in huis? Neem dan een kijk je in de demowoning, en vraag een gratis informatiepakket aan.

Deel dit artikel

Helaas

Het ziet er naar uit dat we deze verouderde browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden

Deze browser wordt helaas niet ondersteund.

Het ziet er naar uit dat we deze oude browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden