Honeywell kamerthermostaat

Na de introductie in 1953 zijn de Honeywell Round thermostaten enorm populair geworden binnen Nederlandse huishoudens. Het ontwerp en de eenvoudige bediening dragen bij aan het wooncomfort en regelen de verwarmingen in miljoenen huiskamers.
Honewell Round kamerthermostaat

Inmiddels is de nieuwe generatie Round thermostaten in het leven geroepen. Moderne kamerthermostaten die vele voordelen bieden:

  • Groter display.
  • Sfeerverlichting.
  • Geen batterij nodig.
  • Eenvoudige bediening.
  • Past op dezelfde grondplaat.
  • Op afstand te bedienen via een app.

 

De nieuwe Round Connected is net zo betrouwbaar maar nu nog eenvoudiger te bedienen. Met de app bedient u de thermostaat gemakkelijk vanuit je luie stoel of buitenshuis als u onderweg naar huis bent. Zo zorgt u voor de juist kamertemperatuur wanneer u thuiskomt. De Round Connected thermostaten zijn toepasbaar op alle verwarmingssystemen. Een extra voordeel van deze moderne Honeywell Round thermostaten is de jaarlijkse energiebesparing waarmee u uw aankoop binnen een jaar terugverdiend.

Gratis informatie ontvangen?

Er zijn veel soorten kamerthermostaten die leverbaar zijn. Wilt u meer weten? Vraag dan een gratis informatiepakket aan. Stelt u liever direct uw vragen aan een Ontzorgexpert? Maak dan een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

Deel dit artikel

Helaas

Het ziet er naar uit dat we deze verouderde browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden

Deze browser wordt helaas niet ondersteund.

Het ziet er naar uit dat we deze oude browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden