Honeywell koolmonoxidemelder

Jaarlijks worden er duizenden mensen opgenomen in het ziekenhuis als gevolg van een koolmonoxidevergiftiging. Koolmonoxide is door de mensen zelf niet te detecteren en daarom is een vergiftiging ook moeilijk te vermijden. Het wordt daarom ook wel sluipmoordenaar genoemd. Wat begint met duizeligheid en vermoeidheid kan leiden tot bewusteloosheid. De Honeywell koolmonoxidemelder laat het niet zover komen en slaat alarm voordat er nare dingen gebeuren.
Koolmonoxidemelders

Koolmonoxide wordt geproduceerd door onvolledige verbranding van gas, kolen, olie en hout. Wanneer de concentratie koolmonoxide in een woning te hoog is lopen mensen en huisdieren een groot risico. Toestellen die fossiele brandstof verbruiken moeten regelmatig gecontroleerd worden. Een koolmonoxidemelder houdt de concentratie in de gaten. Wanneer de concentratie koolmonoxide te hoog wordt slaat de melder van Honeywell alarm.

Honeywell biedt verschillende koolmonoxidemelders met verschillende interfaces en levensduur. Het assortiment is ontworpen om te voldoen aan de wensen van huisbazen en woningeigenaren. De koolmonoxidemelders zijn eenvoudig zonder bedrading te monteren aan muur, wand of plafond en werken met een afgedichte batterij. De koolmonoxidemelders gaan circa 7 tot 10 jaar mee en zijn zodanig compact en functioneel ontworpen dat ze ideaal toe te passen zijn in particuliere woningen.

Het voordeel van de Honeywell koolmonoxidemelders is dat er alarm wordt geslagen in een zeer vroeg stadium. Wanneer de concentratie koolmonoxide te hoog wordt gaat een alarm af zodat de inwoners tijdig actie kunnen ondernemen. Het wordt daarom ook aanbevolen om een melder in iedere ruimte te installeren waar apparaten aanwezig zijn die brandstof verbruiken.

Meer weten over veiligheid in uw huis?

Wilt u graag meer informatie over koolmonoxidemelders en een veilige woning? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek met een Ontzorgexpert bij u in de regio. Zij geven u advies op maat voor uw woning. Wilt u liever meer weten over veiligheid in huis? Neem dan een kijkje in de digitale demowoning of vraag een gratis informatiepakket aan.

Deel dit artikel

Helaas

Het ziet er naar uit dat we deze verouderde browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden

Deze browser wordt helaas niet ondersteund.

Het ziet er naar uit dat we deze oude browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden