Honeywell zoneregeling

Eenvoudig de temperatuur regelen in alle ruimtes binnen uw woning? Het Evohome-bedienpaneel maak dit mogelijk. Stel uw eigen verarmingsschema samen en maak onderscheid in de verschillende ruimtes in uw huis.
Zoneregeling Honeywell

Door middel van temperatuurvoelers is de temperatuur in de woonkamer, keuken, slaapkamer, kantoor, badkamer altijd ideaal en afzonderlijk te regelen. Het bedieningspaneel is, zoals gewend van Honeywell, zeer eenvoudig te bedienen en biedt u optimale wooncomfort. Dit zoneregelsysteem is ook toepasbaar met vloerverwarming waardoor u een complete beheersing heeft over uw huisverwarming.

De Total Connect Comfort van Honeywell gaat nog een stapje verder. Hiermee regelt u de temperatuur binnen uw woning draadloos via uw smartphone, tablet of desktop. Met een internetverbinding stelt u de temperatuur binnenshuis in of wanneer u onderweg bent. Zo komt u altijd in een verwarmde woning thuis. Daarnaast bespaart u, door onderscheid te maken in verschillende ruimtes, op uw jaarlijkse energierekening. Een win-win situatie.

Uitgebreide informatie

Wilt u meer weten over Honeywell zoneregeling? Ontvang een gratis informatiepakket door te klikken op de oranje knop ‘Voeg toe aan informatiepakket‘.┬áLiever direct contact met een expert? Vind een Ontzorgexpert bij u in de buurt.

Deel dit artikel

Helaas

Het ziet er naar uit dat we deze verouderde browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden

Deze browser wordt helaas niet ondersteund.

Het ziet er naar uit dat we deze oude browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden