Itho Daalderop ventilatiesysteem

Om gezondheidsklachten, zoals benauwdheid en hoesten te voorkomen, dient u voldoende te ventileren. Met natuurlijke ventilatie komt u een eind, maar veel woningen zijn te goed geïsoleerd om daarmee te volstaan.
Itho Daalderop ventilatiesysteem

Mechanische ventilatie is in dit geval dé oplossing. Een mechanisch ventilatiesysteem zorgt voor:

  • Schone lucht.
  • Ideale luchtvochtigheid.
  • Stabiele binnentemperatuur.

 

Mechanische ventilatie is een afzuigsysteem door het hele huis dat lucht uit de woning afvoert. Een speciale ventilatormotor zuigt daarvoor, via luchtkanalen en ventilatieroosters, lucht weg uit de keuken, de badkamer en het toilet. Itho Daalderop heeft diverse comfortverhogende oplossingen voor mechanische ventilatie. Met de HRU ECO-fan wordt de afgevoerde warme lucht voor 95% hergebruikt voor de verse buitenlucht die naar binnen wordt geblazen. Door de warmteterugwinning bespaart u tevens op uw jaarlijkse energierekening. Het DemandFlowsysteem bepaalt automatisch welke ruimtes geventileerd moeten worden. Dit zorgt voor een permanente juiste luchtcirculatie binnen uw woning.

Meer weten over mechanische ventilatie?

Vraag dan een gratis adviesgesprek aan bij een Ontzorgexpert. Of ontvang informatie op papier door een gratis informatiepakket aan te vragen via de oranje knop ‘Voeg toe aan informatiepakket’.

Deel dit artikel

Helaas

Het ziet er naar uit dat we deze verouderde browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden

Deze browser wordt helaas niet ondersteund.

Het ziet er naar uit dat we deze oude browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden