Een kijkje achter de schermen bij de opnames voor de Ontzorgexperts-commercial

In de commercial voor Ontzorgexperts ziet u een echtpaar dat interesse heeft in woningaanpassingen. De mijnheer en mevrouw in kwestie heten Jan en Ida, al veertig jaar getrouwd en woonachtig in Brabant. Zij bevinden zich daadwerkelijk in een fase van hun leven waarin de kwaliteit van leven mede wordt bepaald door het comfort in huis. De opnames zijn in hun eigen huis gemaakt, met hun echte kleinkinderen Sam en Esmée. En dat is zichtbaar: de warmte spat van het scherm af!
Jan en Ida

Huis op z’n kop

“Het was geweldig leuk om eens mee te maken hoe die opnames in zijn werk gaan”, aldus Jan. “Zoveel mensen om die ene minuut film op te nemen, en al die apparatuur. Het is echt precisiewerk. Onze kleinkinderen hebben het ook heel goed gedaan. Die kleine Esmée vervulde haar rolletje zonder morren. En Sam stond te stralen, zo leuk vond hij het.”

Ook Ida was enthousiast: “Als vrouw is het sowieso leuk om eens professioneel te worden opgemaakt. De sfeer was bovendien zo relaxed dat ik totaal niet nerveus was. En het huis stond weliswaar op z’n kop, maar dat was zo weer opgeruimd.”

Uitnodigen zonder camera’s

De producten die in de commercial worden getoond, zijn ook daadwerkelijk geïnstalleerd. Jan: “Wij komen op een leeftijd dat je gaat nadenken over bepaalde voorzieningen in huis. Een bewakingscamera bij de voordeur, een nieuwe eengreepskraan met infrarood sensor, een open haard op gas met afstandsbediening: wij vinden het erg prettig allemaal. Ik heb lichte reumatische klachten die waarschijnlijk alleen maar erger worden, dus we zullen de Ontzorgexperts vast nog eens uitnodigen voor andere aanpassingen. Maar dan wel zonder camera’s!”

Wilt u de commercial nog eens bekijken? Ga naar de homepage!

Deel dit artikel


Andere thema's


Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

loading

Bedankt voor uw aanmelding. U ontvangt een bevestigingsmail.

Ah-oh

Er ging iets fout


Helaas

Het ziet er naar uit dat we deze verouderde browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden

Deze browser wordt helaas niet ondersteund.

Het ziet er naar uit dat we deze oude browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden