Remeha eTwist: verdraaid slimme thermostaat

Het aantal slimme thermostaten in Nederland blijft in rap tempo stijgen. Bij ruim 8% van de Nederlandse huishoudens hangt er inmiddels één aan de muur, maar er ligt nog een grote markt open. Remeha speelt hier op in met de eTwist, een model dat voortborduurt op het succes van de iSense. De verdraaid slimme en eenvoudige thermostaat is interessant voor zowel consumenten als installateurs.

De Remeha eTwist is een multifunctionele thermostaat die uitermate toegankelijk en gebruiksvriendelijk is. De temperatuur is op afstand te bedienen met een app, die tevens inzicht biedt in het energieverbruik. Voor wie niet met een app (en wifi) wil werken, is er een gebruiksvriendelijke draai- en drukknop. Dit geeft de consument meer keuzevrijheid voor de consument en vergroot de doelgroep voor installateurs.

Remeha-eTwist

Wat u moet weten over de Remeha eTwist thermostaat

  • Toepasbaar op alle Remeha-ketels met behulp van een gateway, die de eTwist verbindt met de OpenTherm aansluiting op de ketel (er zijn modellen met een ingebouwde gateway op de markt)
  • Op de website van Remeha staan informatieve video’s die stap voor stap uitleggen hoe de eTwist gemonteerd moet worden
  • Het installatiepakket bestaat uit de eTwist thermostaat, een gateway, een stroomadapter en een quick start guide voor de consument
  • Remeha adviseert de thermostaat door een erkend installateur te laten plaatsen

 

Kijk op www.remeha.nl voor productinformatie, demovideo’s en meer.

Deel dit artikel

Helaas

Het ziet er naar uit dat we deze verouderde browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden

Deze browser wordt helaas niet ondersteund.

Het ziet er naar uit dat we deze oude browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden