Sphinx KeraTect beschermlaag

Het sanitair staat in de top 3 van ruimtes die absoluut schoon dienen te zijn. Sphinx KeraTect helpt u hierbij. KeraTect is een keramiekglazuurlaag met een vrijwel poriënvrij oppervlakte en wordt voornamelijk gebruikt voor wastafels en toiletten.
KeraTect druppels

Deze beschermlaag maakt het schoonmaken van uw sanitair een stuk eenvoudiger. Sphinx KeraTect spoelt vuil en bacteriën gemakkelijk weg zonder sporen na te laten. Dit bespaart u een schrobbeurt of een schuurbeurt van uw sanitair. KeraTect is duurzaam en milieuvriendelijk. U gebruikt af en toe een mild schoonmaakmiddel ter verfrissing en u zult merken dat het gladde oppervlakte behouden blijft.

De beschermlaag is daarnaast bestendig tegen het gebruik van een hogedrukreiniger of krachtige schoonmaakmiddelen. Het resultaat is een blijvende schone aanblik op een efficiënte en milieuvriendelijke wijze. Sphinx KeraTect is als optie verkrijgbaar op een deel van het assortiment Sphinx 300.

Gratis advies

Wilt u weten wat een Ontzorgexpert voor u kan betekenen? Vraag een gratis adviesgesprek aan of ontvang een gratis informatiepakket door te klikken op de oranje knop ‘Voeg toe aan informatiepakket‘.

Deel dit artikel

Helaas

Het ziet er naar uit dat we deze verouderde browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden

Deze browser wordt helaas niet ondersteund.

Het ziet er naar uit dat we deze oude browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden