Sphinx rolstoelwastafel

De badkamer en het toilet moet voor iedereen een toegankelijke en comfortabele ruimte zijn in een woning. Ook voor mindervaliden met een rolstoel die meer bewegingsruimte nodig hebben dan anderen. Daarvoor heeft Sphinx speciale rolstoelwastafels ontwikkeld. Met een doordacht ergonomisch ontwerp kunnen rolstoelgebruikers met groot gemak gebruik maken van de wastafel.
Sphinx rolstoelwastafel

Rolstoelgebruikers stellen andere eisen aan de badkamer en het toilet dan anderen. De ruimte moet zo efficiënt mogelijk ingericht worden zodat zij de volledige bewegingsruimte hebben. Daarvoor zijn er diverse aanpassingen die de mobiliteit van rolstoelgebruikers verbetert in deze ruimtes. In ziekenhuizen en verpleeghuizen wordt hier al veel rekening mee gehouden. Ook voor thuiswonende rolstoelgebruikers zijn er nu mogelijkheden.

Met de rolstoelwastafels van Sphinx wordt er geen ruimte verspeeld. Door het efficiënte ontwerp kunnen rolstoelgebruikers gemakkelijk de rolstoel onder de wastafel rijden. Hiermee wordt tegelijkertijd de bewegingsruimte groter. Zo is er meer ruimte om te draaien en keren met een rolstoel omdat er geen obstakels oals een grote wasbak of afvoer in de weg zit. De Sphinx rolstoelwastafels zijn beschikbaar in een 65cm en 55cm brede variant de. Daarnaast is een KeraTect beschermlaag mogelijk. Dit is een keramiekglazuurlaag met een poriënvrij oppervlakte die het schoonmaken van uw wastafel een stuk eenvoudiger maakt.

Veilige oplossingen voor de badkamer

De badkamer is een plek waar veel ongelukken gebeuren. Om de veiligheid en het comfort in de badkamer te waarborgen zijn er verschillende hulpmiddelen en aanpassingen mogelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan een kijkje in de digitale demowoning of vraag een gratis informatiepakket aan en laat u inspireren. Heeft u een vraag over Sphinx rolstoelwastafels, of wilt u meer informatie ontvangen? Stel uw vraag en u ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord.

Deel dit artikel

Helaas

Het ziet er naar uit dat we deze verouderde browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden

Deze browser wordt helaas niet ondersteund.

Het ziet er naar uit dat we deze oude browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden