Themaweken Veilig (T)huis

De dagen worden steeds korter, de avonden langer: dit is hét seizoen om te genieten van de knusheid van uw woning. Daarom besteden wij deze weken extra aandacht aan een veilig huis. Onze Ontzorgexperts zijn gespecialiseerde installateurs die thuis zijn in het veiliger maken van uw woning.

 


De meervoudige voordelen van verlichting

Goede verlichting in uw huis is niet alleen noodzakelijk, het brengt ook extra sfeer en veiligheid in uw woning. Er zijn verschillende moderne soorten verlichting die bijdragen aan extra wooncomfort en veiligheid. Ga voor een perfecte combinatie van basis-, functionele- en basisverlichting.

Button week 3 verlichting

 


Huisbeveiliging: eenvoudig zorgen voor een extra veilig gevoel

Of u nu lekker een avond thuis op de bank doorbrengt, of een weekje op vakantie gaat. U wilt dat uw huis een veilige plek is, ook als u niet thuis bent. Uw huis goed beveiligen klinkt als een dure en grote onderneming. Er zijn echter mooie mogelijkheden om u eenvoudig een extra veilig gevoel te geven.

button-extra-veilig-gevoel

 


Valpreventie: slimme investering in uw gezondheid én in uw woning

Bij valpreventie denken we al snel aan ouderwets ogende toiletbeugels voor minder validen, of aan professionele middelen voor bergbeklimmers of mensen die op hoogte werken. Er zijn echter ook hele goede producten die uw huis veiliger maken én er gewoon mooi uit zien. Ook als u nog buitengewoon goed ter been bent, misstaan sommige producten niet.

Zie het als gezonde investering: wordt u onverhoopt minder goed ter been, dan kunt u gewoon blijven wonen waar u woont. Wilt u slim investeren in uw gezondheid én in uw woning? Lees hier hoe.

 


Mis niets: meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Een veilig (t)huis draait om meer dan valbeveiliging alleen. Daarom publiceren we de komende weken meer informatie op deze site. Volgende week vertellen we hoe u eenvoudig zorgt voor een extra veilig gevoel. En de week daarna laten we ons licht schijnen op het onderwerp ‘verlichting’. Ida, één van onze boegbeelden, is bovendien druk bezig met handige tips&weetjes rondom veilig wonen. Wilt u niets missen? Vul uw mailadres in en ontvang onze gratis e-mailnieuwsbrief. 

 


Hoe veilig is uw woning eigenlijk?

Onze Ontzorgexperts zijn als gespecialiseerde installateur thuis in het optimaliseren van woningen. Is uw huis toe aan een verbouwing? Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn om uw huis ‘levensloopbestendig’ te maken? Neem contact op voor een adviesgesprek of uitgebreide veiligheidscheck. Gratis en vrijblijvend, dat spreekt voor zich!

 

Deel dit artikel

Helaas

Het ziet er naar uit dat we deze verouderde browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden

Deze browser wordt helaas niet ondersteund.

Het ziet er naar uit dat we deze oude browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden