Viega bedieningsplaat

Hygiëne speelt een belangrijke rol binnen de badkamer en het toilet. Met de bedieningsplaten van Viega zijn toiletten eenvoudig door te spoelen zonder aanraking.
Viega bedieningsplaat

Deze contactloze bediening zorgt voor een hygiënische toiletgebruik. Viega maakt onderscheid in bedieningsplaten voor veraf, en bedieningsplaten voor dichtbij. Veraf bedieningsplaten gaan pas in werking wanneer de gebruiker buiten het zicht is van de sensor, dus bij het verlaten van het toilet. De dichtbij bedieningsplaten worden geactiveerd wanneer de gebruiker en hand voor de sensoren houdt.

De Viega bedieningsplaten hebben een vlakke inbouw die vrijwel gelijk loopt met de tegels. Dit zorgt voor een fraaie, egale afwerking. Om stagnatie in het leidingsysteem te voorkomen kunt u de bedieningsplaten programmeren met tijdsintervallen en spoelvolumes. Voor extra hygiëne wordt het toilet automatisch doorgespoeld op de ingestelde tijdstippen. De spoelvolume is in te stellen van 3 tot 9 liter. Dit voorkomt onnodig waterverbruik.

Benieuwd naar het assortiment?

Viega biedt een uitgebreid assortiment aan bedieningsplaten. Uw Ontzorgexpert kan u informeren over de beste keuze in uw situatie. Daarnaast ontvangt u informatie door het aanvragen van een gratis informatiepakket.

Deel dit artikel

Helaas

Het ziet er naar uit dat we deze verouderde browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden

Deze browser wordt helaas niet ondersteund.

Het ziet er naar uit dat we deze oude browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden