Viega douchegoot

De mogelijkheden in de badkamer zijn enorm en is naar alle wensen en behoeften aan te passen. Daarbij stellen de badkamergebruikers en ontwerpers steeds hogere eisen met betrekking tot design en flexibiliteit. Viega speelt hierop in met moderne douchegoten.
Viega Douchegoot

Door de toenemende populariteit van inloopdouches is er door Viega gekeken naar een gereduceerd design van moderne douchegoten. De vernieuwde douchegoten van Viega worden met een gering aantal artikelen samengesteld. Hierdoor wordt de afvoer van water op een bescheiden, maar elegante manier verwerkt in de hedendaagse, moderne badkamers.

Het ontwerp is dusdanig flexibel dat de Viega douchegoten in alle badkamers toepasbaar zijn. Voor de sifons is er keuze uit drie varianten en zijn zeer montagevriendelijk. De fraaie afwerking zorgt voor een naadloze overgang naar de tegels.

Deze innovatieve douchegoot heeft niet alleen esthetische voordelen, maar is vooral veilig. Door de naadloze afwerking verkleint u de kans op valpartijen die nare gevolgen kunnen hebben. Zo is douchen niet alleen aangenaam, maar ook verantwoord.

Veilig en comfortabel wonen

Wilt u meer weten over veilig en comfortabel wonen? Neem dan een kijkje in het demohuis. Meer weten over Viega veilige douchegoten? Vraag dan een gratis informatiepakket aan via de oranje knop ‘Voeg toe aan informatiepakket’.

Deel dit artikel

Helaas

Het ziet er naar uit dat we deze verouderde browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden

Deze browser wordt helaas niet ondersteund.

Het ziet er naar uit dat we deze oude browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden