Viega elektrische spoeling

Het bedienen van de spoeling na het toiletgebruik kan soms al een grote opgave zijn. Mensen met een beperking en minder mobiele ouderen begrijpen dit probleem. Met elektrische bediening speelt Viega hierop in.
Viega-elektrische-spoeling

Viega levert een speciale elektrische spoelbediening: met één druk op de knop start u het spoelen van het toilet, zonder u daarvoor in te spannen. Zo wordt het bedieningselement voor het spoelen van het toilet goed bereikbaar gehouden voor iedereen. Terwijl u zit spoelt u het toilet eenvoudig door.

Dit type bediening wordt vaak gebruikt in combinatie met extra voorzieningen rondom het toilet, zoals invalidensteunen en toiletbeugels. De bedieningsknop wordt gemonteerd aan de beugels. Zo hoeft u niet meer op te staan en het spoelen apart te bedienen. Deze elektrische bediening bestaat uit vijf verschillende onderdelen en zijn stekkerklaar voorgemonteerd zodat deze snel en eenvoudig te plaatsen zijn.

Door de dubbele spoeltechniek is het mogelijk om te kiezen voor een kleine spoeling van 3 liter of een grote spoeling van 6 liter. Daarnaast is er ook een hygiëne-functie ingebouwd. Hiermee kunt u instellen dat het spoelprogramma eens in de zoveel tijd wordt geactiveerd. Zo wordt het toilet automatisch gereinigd en wordt er vermeden dat stilstaand water onhygiënische omstandigheden veroorzaakt.

Elektrische bediening is een populair hulpmiddel voor ouderen en mensen met een fysieke beperking en is eenvoudig toe te passen in alle Viega inbouwreservoirs. Wilt u weten hoe dit bij u thuis toegepast kan worden? Schakel de hulp in van een Ontzorgexpert bij u in de buurt voor een vrijblijvend adviesgesprek en een prijsindicatie op maat.

Een comfortabel toiletbezoek        

Het toiletbezoek moet een aangenaam en comfortabel moment zijn waar u de dagelijkse behoeften kunt doen. Voor ouderen en mindervaliden is dit niet vanzelfsprekend. Zij hebben baat bij kleine hulpmiddelen die het comfort aanzienlijk kunnen verbeteren. In de digitale demowoning ziet u aanpassingen die het wooncomfort en de veiligheid bevorderen in het toilet. Of neem een kijkje in de overige ruimtes van een woning. Liever het complete aanbod op papier ontvangen? Vraag dan een gratis informatiepakket aan via de oranje knop ‘Voeg toe aan informatiepakket.’

Deel dit artikel

Helaas

Het ziet er naar uit dat we deze verouderde browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden

Deze browser wordt helaas niet ondersteund.

Het ziet er naar uit dat we deze oude browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden