Viega in hoogte verstelbare wastafel

De badkamer en het toilet kunnen tegenwoordig geheel aangepast worden aan de wensen en behoeften van jong en oud, groot en klein. De in hoogte verstelbare wastafel is daar een goed voorbeeld van.
Viega wastafel

Waar ouderen steeds langer genoodzaakt zijn op thuis te blijven wonen wordt een levensloopbestendige woning meer een vanzelfsprekendheid. Ook in de badkamer en het toilet zijn de mogelijkheden enorm. De in hoogte verstelbare wastafel biedt u optimale comfort. Met één drukknop beweegt u de wastafel eenvoudig omhoog en omlaag. Hier komt geen elektronica bij kijken, alles gaat volledig mechanisch.

De wastafel is moeiteloos over een afstand van 20 cm in hoogte te verstellen. Komen de kleinkinderen op bezoek? Heeft u liever een hogere wastafel? Met één druk op de knop is de wastafel volledig aan te passen aan uw voorkeuren. Voor ouderen en mindervaliden is dit een oplossing voor een veilige en gebruiksvriendelijke badkamer en toilet.

Viega biedt een grote variëteit aan in hoogte verstelbare wastafels waarbij de focus ligt op kwaliteit en duurzaamheid. Het tijdloze, fraaie design is min of meer vanzelfsprekend. In combinatie met een in hoogte verstelbaar toilet kunt u met een gerust hart zitten en opstaan tijdens het toiletgebruik.

Meer informatie?

Wilt u advies en informatie op maat over in hoogte verstelbare wastafels? Vraag dan het gratis informatiepakket aan of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek met een Ontzorgexpert bij u in de regio.

Deel dit artikel

Helaas

Het ziet er naar uit dat we deze verouderde browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden

Deze browser wordt helaas niet ondersteund.

Het ziet er naar uit dat we deze oude browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden