Viega in hoogte verstelbaar toilet

U wilt graag een comfortabel en functioneel toilet. De zithoogte van uw wc bepaalt mede de mate van comfort. Voor kinderen is laag het fijnst, terwijl volwassenen (en vooral ouderen) de voorkeur geven aan een hoge zit.
Viega verstelbaar toilet

Als winnaar van de design VSK award 2014 biedt Viega in hoogte verstelbare wc-elementen met een comfortabel, fraai en strak design. De toiletzithoogte verstelt u met één druk op de knop. De maximale zithoogte bedraagt 49 centimeter en is 8 centimeter in hoogte te verstellen.

Bij het verstellen van uw toilet komt geen elektriciteit aan te pas. Het mechanisme is vergelijkbaar met het verstellen van uw bureaustoel. Het in hoogte verstelbaar toilet heeft een flexibele afvoer- en spoelbocht en het wc-element wordt netjes weggewerkt in de wand.

In hoogte verstelbaar toilet in uw huis?

Voor aanvullende informatie over de mogelijkheden voor uw toilet, stel uw vraag aan een Ontzorgexpert. Of wilt u liever het aanbod op papier ontvangen? Vraag dan een gratis informatiepakket aan via de oranje knop ‘Voeg toe aan informatiepakket‘.

Deel dit artikel

Helaas

Het ziet er naar uit dat we deze verouderde browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden

Deze browser wordt helaas niet ondersteund.

Het ziet er naar uit dat we deze oude browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden