Zoneregeling met Honeywell temperatuur app

Veel huishoudens maken nog gebruik van een handbediende thermostaat. Hiermee kunt u slechts één temperatuursniveau regelen voor alle ruimtes in uw woning. Met moderne zoneregeling kunt u de temperatuur per afzonderlijke ruimte inregelen. U bedient de temperatuur eenvoudig via een app op uw smartphone, tablet of computer. Zoneregeling is uitstekend te bedienen voor alle leeftijden en zorgt voor een ultiem wooncomfort. Eén van de betere aanbieders van zoneregeling via een app is Honeywell. Welke voordelen biedt dit product?
Honeywell Evohome

 

De voordelen van zoneregeling

Het regelen van de temperatuur in uw woning door middel van zoneregeling heeft meerdere voordelen. De belangrijkste voordelen zijn:

 • Verschillende ruimtes binnen uw woning apart bedienen.
 • Besparing op uw jaarlijkse energierekening.
 • Alles digitaal met de Honeywell temperatuur app.

 

Verschillende ruimtes binnen uw woning apart bedienen

Met zoneregeling kunt u gemakkelijk de temperatuur bepalen in alle afzonderlijke ruimtes binnen uw woning. Dit doet u met het Evohome systeem van Honeywell. Hiermee kunt u de temperatuur aanpassen aan alle situaties. Wanneer u bijvoorbeeld gaat slapen wilt u een aangename temperatuur in uw slaapkamer. De temperatuur in de woonkamer, keuken, badkamer en andere ruimtes kan op dat moment omlaag. Met zoneregeling regelt u dus de ideale temperatuur per ruimte, zodat u nooit teveel energie verbruikt.

Zoneregeling

 

Besparen op uw jaarlijkse energierekening

Zoneregeling met een slimme thermostaat is voordeliger voor uw portemonnee. Een slimme thermostaat is een thermostaat die op afstand te bedienen is en zorgt voor een efficiënt energieverbruik. Het zal u vast weleens gebeuren: u bent al een tijdje weg van huis wanneer u beseft dat de verwarming nog aan staat. Geen probleem wanneer u een slimme thermostaat met app-besturing heeft*. U kunt direct de temperatuur naar beneden afstellen. En wanneer u weer richting huis gaat, zet u de verwarming tijdig weer aan zodat u thuis komt in een aangename woning. Dankzij de radiatorregulatoren zorgt het systeem ervoor dat u alleen stookt in de ruimtes waar het nodig is. Dit zorgt niet alleen voor een milieubewustere woning, maar ook voor een besparing op uw jaarlijkse energierekening.

 

Alles digitaal met de Honeywell temperatuur app

Moderne zoneregeling kenmerkt zich vanwege de gebruiksvriendelijke interface. Met een digitale thermostaat bepaalt u het temperatuursniveau en de stookperiode gemakkelijk via uw smartphone, tablet of computer. Dit doet u met de ‘Total Connect Comfort’-temperatuur app van Honeywell. De gebruiksvriendelijke bediening is ontworpen voor alle leeftijden. U krijgt tevens inzicht in uw verbruiksgedrag, wat helptom steeds zuiniger met energie om te gaan. Ook geeft de app toegang tot weersinformatie in uw regio. Een extra voordeel wanneer u ouder wordt of slecht ter been bent, is dat u niet continu de trap op en af hoeft om de thermostaat bij te stellen. Daarnaast kunt u altijd de gewenste temperatuur instellen waar en wanneer u maar wilt. Bent u buitenshuis en wilt u de juiste temperatuur instellen zodat u in een verwarmd huis thuis komt? Stel dit dan gemakkelijk en snel in*.

* U kunt een slimme thermostaat alleen buitenshuis bedienen via een app wanneer u een internetaansluiting in huis hebt.

Honeywell zoneregeling

 

Honeywell temperatuur app

Zodra er slimme thermostaten van Evohome systeem zijn geïnstalleerd kunt u deze koppelen aan de app. Total Connect Comfort app van Honeywell is te downloaden voor Android en iOS en biedt de volgende specificaties:

 • Een demo voordat u een nieuwe thermostaat aanschaft.
 • Instellen van de temperatuur in uw woning.
 • Instellingen aanpassen voor alle ruimtes binnen uw woning.
 • Buitentemperatuur en luchtvochtigheid.
 • 5-daagse weersvoorspelling voor uw regio.
 • Toegang tot meerdere slimme thermostaten.
 • Toegang tot meerdere locaties.
 • Alarmen instellen voor een te hoge of te lage temperatuur.

 

De app is toepasbaar voor alle soorten van verwarming. Met het draadloze Evohome bedieningspaneel kunt u verwarmingssystemen met o.a. zonnepanelen, stadsverwarming en warmtepompen bedienen.

Honeywell temperatuur app

 

Wilt u graag meer weten?

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan met een Ontzorgexpert bij u in de buurt. Of neem dan een kijkje in het digitale demohuis. Hier vindt u aanpassingen die uw wooncomfort aanzienlijk verbeteren.

Deel dit artikel

Helaas

Het ziet er naar uit dat we deze verouderde browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden

Deze browser wordt helaas niet ondersteund.

Het ziet er naar uit dat we deze oude browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden