Wat is een Ontzorgexpert?

Ontzorgexperts is een initiatief van Abel&co, een samenwerkingsverband van ruim 240 installatiebedrijven in Nederland. Een groot deel van deze bedrijven heeft zich gespecialiseerd in het aanpassen van woningen voor 55-plussers. Deze doelgroep wordt geconfronteerd met teruglopende zorgvoorzieningen en en weet dat het steeds moeilijker wordt om in een verzorgingstehuis terecht te komen. Bovendien zijn 55-plussers op een leeftijd dat extra luxe en comfort in de woning extra wordt gewaardeerd. Ook met het oog op fysieke beperkingen die zich in de loop der tijd kunnen gaan voordoen.

Ontzorgexperts-9

 

Ieder bij Abel&co aangesloten installatiebedrijf dat zich Ontzorgexpert wil noemen, doorloopt enkele verplichte trainingen en cursussen. Deze zijn gericht op een beter begrip van de zaken waar 55-plussers tegenaan lopen. Daarnaast wordt extra aandacht besteed aan productkennis. Het resultaat zijn technisch hooggekwalificeerde installateurs, die de juiste vragen stellen en altijd een passend antwoord en dito product paraat hebben.

U kunt uw Ontzorgexpert vinden door boven het kaartje uw plaatsnaam of postcode in te voeren. Afhankelijk van het type voorziening waarnaar u zoekt, kunt u filteren op de categorie├źn Electrotechniek, Sanitair, Verwarming & warm water, Airconditioning & ventilatie en Bouwkundig.Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

loading

Bedankt voor uw aanmelding. U ontvangt een bevestigingsmail.

Ah-oh

Er ging iets fout

Helaas

Het ziet er naar uit dat we deze verouderde browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden

Deze browser wordt helaas niet ondersteund.

Het ziet er naar uit dat we deze oude browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden